Over Zondagmorgenlezing met ontbijt

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!
20 nov
Westerlo - Torenhof # 2692

Zondagmorgenlezing met ontbijt

"Alleen met jou"  De terugkeer van de romantische liefde.

Rika Ponnet -Seksuologe en relatiebemiddelaar.

zondag 20 november 2022 van 09:30 uur tot 12:30 uur

In de liefde zijn we vrijer dan ooit en toch zijn we collectief bang. Bang om gekwetst te worden. Bang om niet gezien te worden. Bang om te falen. Dus schuiven we onze emoties aan de kant, en hopen we dat onze ratio ons zal redden. Als we maar verstandig een partner kiezen, dan komt het goed. Of toch niet? ‘Vrees je angsten. Volg je verlangen. Spring. Word verliefd. Heb lief met heel je hart. Garantieloos. Want wie niet liefheeft, leeft niet.' Rika Ponnet, die ons met haar bestseller "Blijf bij mij" op een andere manier naar relaties deed kijken, toont in dit nieuwe baanbrekende boek waarom het hoog tijd is dat we de romantische liefde in ere herstellen, en hoe we alleen kunnen liefhebben als we ook durven loslaten. Wie is Rika Ponnet? “Na mijn studies Germaanse ben ik ‘toevallig’ als consulente voor een relatiebureau gaan werken. De job intrigeerde me, maar wist ik veel waar het voor stond. Een stap in het ongewisse groeide uit tot een bewuste beroepskeuze. Ik startte een paar jaar erna, samen met mijn toenmalige partner Mark Boeykens die psycholoog van opleiding is, een eigen bemiddelingsbureau, Duet.”

Prijzen

Ticket Prijs
Davidsfondsleden € 25,00
Niet-leden € 30,00

Inschrijven via https://davidsfondstongerlo.eventgoose.com

of door overschrijving van het verschuldigde bedrag (met vermelding van het aantal deelnemers) op BE 48 9796 0319 6727 Davidsfonds Tongerlo

Info: louis_heylen@telenet.be  of  0475 341 188

Labels: Mens & MaatschappijDiversiteitLezingActiviteit